Generelt om produktene

Produktene våre er MVA-frie.

Gjengivelsen av produktbildene våre vil variere avhengig av skjermen du betrakter dem med i forhold til hvordan de ser ut i virkeligheten. Vi er imidlertid veldig nøye med at vi selv er fornøyd med det vi sender fra oss.


Kunstfotografier

Fotografiene vi tar med kameraet er råmaterialer som blir bearbeidet til kunstfotografier. Målet er å formidle stemningen og følelsene som oppsto da motivene ble fanget og tanker og følelser som oppstår i prosessen mot ferdig kunstfotografi. Kunstfotografiene selges i signerte og nummererte opplag på opptil 30 stk. pr. motiv, uavhengig av formatet.

Fotografier kan trykkes på fotopapir av høy kvalitet, med en Epson giclée-skriver som bruker lysekte pigmentert blekk med høy bestandighet mot falming. Til slutt sprayes fotopapiret med flere usynlige lag med Hahnemühle Protective Spray. Dette gir bildet ekstra beskyttelse mot ytre påvirkninger som fingeravtrykk, fuktighet og falming. Trykk på fotopapir kan leveres umontert eller innrammet med glass og passepartout.

Bilder kan også trykkes på børstet eller hvit aluminiumsplate som gir et fuktighetsbestandig bilde som kan henge utendørs og i fuktig miljø.

Vi bruker KREAKTIV.NO i Drammen til å hjelpe oss med trykking og montering.


Kunsttrykk

Kunsttrykk er tegnet og kolorert med tusj, akrylmaling og pastellkritt på papir før det blir skannet og trykket i flere eksemplarer. De selges i signerte og nummererte opplag på opptil 30 stk. pr. motiv.

Tegningene blir trykket på Hahnemühle PhotoRag 308g matt syrefritt og pH-nøytralt kunstpapir, med en Epson giclée-skriver som bruker lysekte pigmentert blekk med høy bestandighet mot falming.

Trykkene leveres enten umontert eller innrammet i ramme og glass av god kvalitet med syrefri og pH-nøytral passepartout.